Служители на МВР в КАТ-Петрич изгориха 6 тона конфискуван канабис в дворно пространство пред

...
Служители на МВР в КАТ-Петрич изгориха 6 тона конфискуван канабис в дворно пространство пред
Коментари Харесай

Полицаи опушиха Петрич с 6 тона изгорен канабис

Служители на Министерство на вътрешните работи в КАТ-Петрич изгориха 6 тона конфискуван канабис в дворно пространство пред постройката. Огромното количество гъст дим от огъня е покрил околните блокове. Живеещите наоколо са се тормозили и са почнали да подават сигнали на 112, съобщи Нова тв.

„ Не можеше да се диша, огромна пушилка беше. Снощи оосбено беше доста. И в този момент още се усеща миризма. Не е обикновено в градски условия да се изгаря канабис. Проозрецът не може да се отвори. Това си е опиат. И да не е опиат, е пушек, задушава хората ", оплакаха се хората.

Операцията се случила преди 2 дни, като по необичайно решение стартирала в 6:00 ч сутринта. Приключила чак към 14:00 ч следобяд, излиза наяве още от изявленията в локалните медии. Тоновете марихуана били конфискувани при акция, извършена през ноември и наречена " Медицински канабис ". Тогава в градската индустриална зона и селата Ръждак и Рупите било конфискувано количество от канабис, за който притежателите твърдели, че е за медицински цели.

От Министерство на вътрешните работи съобшиха, че за изгарянето са били спазени всички условия и процедури. Била е уведомена РЗИ, а при изгарянето са участвали екип на общината с еколог, представители на митниците и на МЗ. Според закона канабисът не е рисков боклук, който не основава риск за здравето на хората, допълниха от МВР.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР